Deși trăim într-o țară considerată de către mulți a fi săracă, există și persoane care au scăpat de toate grijile financiare și și-au asigurat independența financiara dar și abundența atât lor cât și probabil generațiilor următoare.

Pentru că suntem pe site-ul AvereaVedetelor.com, un top cele mai bogate vedete din România era obligatoriu să apară. Așadar, ne-am făcut temele și îți prezentăm cel mai detaliat top cu vedete bogate din România. Descrierile noastre includ detalii despre vedetă, atât din viața privată cât și din cea publică, și mai important decât atât, date despre averea lor. Câți bani au vedetele din România, ce proprietăți dețin, ce mașini conduc și mai ales cum au obținut toate acestea, doar în articolul nostru.

Care sunt cele mai bogate vedete din România?

Locul Nume Avere
#12 Oana Cuzino 2 milioane euro
#11 Alexandru Arșinel 2.2 milioane euro
#10 Florin Călinescu 2.5 milioane euro
#9 Andreea Marin 2.7 milioane euro
#8 Nicoleta Luciu 2.9 milioane euro
#7 Andra 3 milioane euro
#6 Horia Brenciu 3.1 milioane euro
#5 Ștefan Bănică Jr. 4 milioane euro
#4 Andreea Esca 4.2 milioane euro
#3 Antonia 5 milioane euro
#2 Inna 7 milioane euro
#1 Simona Halep 26 milioane euro

Averea Vedetelor din România

12. Oana Cuzino avere 2021

Poate că nu te-ai fi așteptat, însă anii petrecuți de către Oana Cuzino la televizor în cadrul emisiunii dedicate lifestyle-ului și sănătății au ajutat-o să strângă peste 2 milioane de euro în conturi, imobiliare și bijuterii.

11. Alexandru Arşinel avere 2021

Alexandru Arșinel este probabil cel mai bogat actor din România. Acesta este directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, funcție care îi aduce lunar un salariu important. Veniturile declarate ale acestuia se apropie de 100.000 euro anual. Acesta deține 6 terenuri în țară, 4 case de vacanță în București, Suceava, Sinaia și Dâmbovița, o casă în București în care locuiește, o mașină Toyota dar și suma de 100.000 euro în conturi.

10. Florin Călinescu avere 2021

După Alexandru Arșinel, Florin Călinescu este pe locul 2 în top cei mai bogați actori din România. Acesta a fost director la Teatrul Mic având un salariu foarte bun. Aparițiile în emisiunile de televiziune dar și prezența sa ca jurat în cadrul emisiunii ”Românii au Talent” i-au adus acestuia venituri impresionante și l-au ajutat să-și consolideze averea. Printre proprietățile lui Florin Călinescu regăsim următoarele: 3 terenuri în Argeș și Brașov, 3 apartamente în București și Timișoara, o casă de vacanță în Poiana Brașov și o mașină Mercedes în valoare de 40.000 euro. Averea acestuia nu se oprește aici, artistul fiind se pare și un fan al ceasurilor scumpe. Florin Călinescu mai deține 2 ceasuri Patek Philippe în valoare de 10.000 euro fiecare dar și un ceas Cartier de 17.000 euro.

9. Andreea Marin avere 2021

Andreea Marin sau ”Zâna” este una dintre cele mai bogate vedete din România la vârsta de 40 ani. În 2007, pe vremea când multe dintre vedetele de astăzi nici măcar nu făcuseră primii pași în lumea mondenă, Andreea Marin prezenta emisiunea ”Surprize, Surprize”, încasând suma de 100.000 euro de la postul de televiziune TVR. Prezența ei în emisiuni a consacrat-o, fapt ce i-a adus încă un contract cu un salariu de 14.000 euro în cadrul emisiunii ”Prețuiește viața”. Pentru că participarea la emisiuni televizate nu poate dura o viață, Andreea Marin a înființat o firmă de consultanță și organizare de venimente care i-au adus sume frumoase în conturi. Pentru că nu vrea să lase deoparte nici actele de caritate, Andreea a mai creat și fundația ”Prețuiește Viața”. La averea acesteia se mai adauga imobile importante în București dar și în alte orașe mari din țară.

8. Nicoleta Luciu avere 2021

Poate că mulți au uitat-o, însă apariția Nicoletei Luciu în televiziune la începutul anilor 2000 i-au oferit un start suficient de bun în carieră încât să o regăsim și astăzi în topul celor mai bogate vedete autohtone. Deși s-a retras și nu mai apare de mult timp în lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu are o avere de zeci de milioane de dolari mulțumită afacerilor pe care le administrează, drept dovadă că nu trebuie neapărat să fii în permanență prezent în show-biz pentru a încasa sume impresionante.

7. Andra avere 2021

Andra activează în industria muzicală din România de foarte mulți ani și este de departe una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Sursele spun că averea acesteia a depășit de mult 1 milion de euro, lucru care îi oferă un loc în topul celor mai bogate vedete din România. Andra încasează din concerte undeva la 25.000 euro pe lună însă aceasta nu este singura ei sursă de venit. Contractele de publicitate îi mai aduc vedetei cel puțin câteva zeci de mii de euro anual. Pe cel de-al treilea lor în topul veniturilor se află drepturile de autor din care Andra ar trebui să primească un minim de 10.000 euro pe an. Pe lângă toate acestea, artista ”își rotunjește” veniturile și prin apariția la emisiuni televizate. Rolul de jurat la Românii au talent îi aduce acesteia suma de 8.000 euro pe lună în timpul filmărilor.

6. Horia Brenciu avere 2021

Horia Brenciu este un adevărat show-man și un artist foarte îndrăgit în țara noastră. Talentul său nu doar că l-a făcut să fie iubit de milioane de oameni, dar i-a și adus milioane de euro în conturi. Printre cele mai valoroase părți din averea sa se numără o casă în Băneasa în valoare de 500.000 euro. Horia Brenciu nu stă deloc rău nici la capitolul mașini, deținând un Audi A7 care a costat 60.000 euro dar și un BMW X5 de 40.000 euro. Salariul primit pentru aparițiile sale la ProTV era de 25.000 euro, sumă insuficientă pentru acesta care a acceptat o ofertă de la grupul concurent, Antena 1, pentru suma de 35.000 euro. Să nu uităm însă de concerte, căci acestea reprezintă o sursă importantă de venit pentru Horia Brenciu. Pentru două spectacole de Revelion, acesta încasează chiar și 40.000 euro.

5. Ștefan Bănică Jr. avere 2021

Câteva ore de cântat îi aduc lui Ștefan Bănică Jr. aproximativ 10.000 euro în conturi, ceea ce îl face să fie printre cei mai bine plătiți artiști din România. Acesta este recunoscut pentru numărul mare de spectacole făcute la Sala Palatului: nu mai puțin de 50 spectacole de Crăciun în 12 ani care i-au adus cel puțin 250.000 euro. Mai mult decât atât, se bănuiește faptul că apariția lui Ștefan Bănică Jr. la o ediție ”Dansez pentru tine” îi aducea acestuia suma de 30.000 euro. Banii încasați anual din drepturile de autor ale artistului cât și ale tatălui său sunt și ei de ordinul zecilor de mii de euro.

4. Andreea Esca avere 2021

Salariul de la ProTV al Andreei Esca a rămas încă necunoscut, fiind una dintre cele mai mari curiozități ale publicului în ceea ce privește show-biz-ul românesc. Se bănuiește însă că salariul este unul pe măsură, ținând cont de notorietatea pe care prezentatoarea a căpătat-o în mai bine de 20 de ani. Soțul acesteia, Alexander Eram, este un prosper om de afaceri. Aceștia dețin împreună și o companie care are ca obiect de activitate producția video. Mergând spre un domeniu mai delicat, Andreea Esca a deschis și un salon de manichiură. Sursele cheie de venit nu se opresc aici, cei doi soți fiind și proprietarii unui magazin cu articole pentru bebeluși pe care l-au aprovizionat chiar cu propria lor linie vestimentară. Cartea ”Ce-am făcut când am tăcut”, scrisă de Andreea Esca în 2014 i-a mai adus acestia sume impresionante din vânzări.

3. Antonia avere 2021

Antonia are 32 de ani și o avere impresionantă. Sumele încasate de artistă din concerte pe parcursul unui an sunt de aproximativ jumătate de milion de euro. Un contract de publicitate cu un brand de cosmetice i-a adus acesteia 100.000 euro în conturi. Promovarea unui brand de încălțăminte pentru o perioadă destul de scurtă a însemnat încasări de 20.000 euro iar o altă asociere cu un brand de haine i-a adus 10.000 euro, iar acestea sunt doar câteva exemple care îți arată cât de ușor câștigă artiștii sume impresionante. Prezența Antoniei în juriul emisiunii ”Kid Sing” de la Kanal D au însemnat o remunerație de 25.000 euro pe sezon.

2. Inna avere 2021

Recordul atins de către Inna este acela de a fi pe locul 1 în topuri în 11 țări din lume. Hit-urile ei au fost ascultate de sute de milioane de oameni și o fac să fie cea mai bogată cântăreață din România. Deși a lipsit o perioadă de pe piața muzicală din țara noastră, singurul motiv pentru care a făcut-o este dedicarea pentru piețe muzicale mai mari din Europa și restul lumii. Fiind asociată alături Lucian Ștefan în cadrul Global, averea Innei se ridică la nu mai puțin de 3 milioane de euro. Din 2021, aceasta a ajuns din nou în atenția publicului când relația ei cu Deliric, fondatorul brand-ului de haine PORC care produce peste 1 milion de euro anual, a devenit cunoscută. Punându-și la un loc averile, cei doi pot forma unul dintre cele mai bogate cupluri de artiști din România.

1. Simona Halep avere 2021

După Țiriac și Ilie Năstase, este deja ceva obișnuit pentru jucătorii de tenis să dobânească o avere impresionantă atât pe teren cât și în afara lui. Simona Halep este de departe cea mai talentată jucătoare de tenis din țara noastră și ocupă cu mândrie locul 1. Sacrificiile făcute pentru a dobândi performanța sportivă i-au adus și o răsplată pe măsură, acesta având în conturi nu mai puțin de 26 de milioane de euro.

Post Your Thoughts