Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai mari vloggeri din țară, însă este totodată cântăreț, actor, entertainer și mai nou om de afaceri. În vârstă de 32 de ani, Dorian Popa ”s-a ridicat” cu doar câțiva ani în urmă, urcându-se pe valul Youtube-ului care l-a adus, se pare, pe cele mai înalte culmi ale succesului în țara noastră. Haideți să aflăm mai multe despre cine este Dorian, care este averea lui și mai ales cum a făcut-o.

Avere: €1 milion
Data nașterii: 7 august 1988 (32 ani)
Înălțime: 1.85m
Ocupație: actor, cântăreț, vlogger
Ultima actualizare: 2021

Despre Dorian Popa și ce avere are

Dorian Hâțz Popa s-a născut la data de 7 August 1988 în Constanța. Acesta absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), fiind la bază economist. După un prim job în cadrul unei bănci, job obținut cu ajutorul mamei sale Luminița Popa, Dorian și-a dat seama că nu acesta este drumul pe care și-l dorește în viața și a demisionat pentru a-și dezvolta mai mult latura artistică. Criticat de către familie la acea vreme, în prezent putem spune ca Dorian Popa a făcut decizia corectă când a renunțat la jobul de birou pentru a fi artist.

Începuturile celebrității pentru Dorian Popa se află în 2011, cu 10 ani în urmă, când a debutat în serialul Pariu cu Viața alături de LaLa Band. Chiar dacă serialul a primit premiul pentru ”cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP, acesta este departe de a-l fi îmbogățit pe cunoscutul artist. Se pare însă că i-a oferit un start foarte bun în carieră.

Pentru Dorian au mai urmat apoi apariții în seriale precum O Nouă Viața și Sacrificiul dar și în filme foarte vândute cum ar fi 5GANG Un altfel de Crăciun. În același timp în care Dorian Popa își punea bazele averii prin numeroase apariții în filme, seriale și reclame, acesta și-a construit o discografie impresionantă lansând multe hit-uri împreună cu artiști cunoscuți precum Ruby, Whats’Up, Nicole Cherry, Liviu Teodorescu, AMNA, ABI sau Selly.

Citește și: Care este averea lui Țiriac

Adevăratul succes a început însă odată cu creșterea fulminantă a canalului său de Youtube aflat în prezent la 2.000.000 de abonați și pe care l-a creat în urmă cu 3 ani. Pe lângă veniturile substanțiale din reclamele Youtube care apar la începutul și pe parcursul vlogurilor, numărul mare de oameni care îl urmăresc îi aduc acestuia venituri impresionante din sponsorizări, i-au crescut numărul de cereri pentru evenimente, i-au oferit ocazia de a primi reduceri considerabile la construirea vilei din Domnești și multe alte avantaje.

Care este deci averea lui Dorian Popa?

Mașini: Mercedes GLE 53 AMG, Mercedes E-Class cabrio

„Este un Mercedes GLE 53 AMG. Ce mă bucură cel mai mult e că Doamne Doamne m-a ajutat să îmi iau o mașina AMG, care este altceva decât un Mercedes normal. Cei pasionați știu. Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret.

Mă bucur foarte mult de ea și pentru că e o mașină atât de frumoasă și pentru că brandul este unul atât de puternic, am mai luat încă un Mercedes decapotabil și pentru Babs (iubita lui, Claudia Iosif), și una pentru Mamișor, pentru că vreau să știu că toată lumea este motorizată și că toată lumea și-a îndeplinit câte un vis atâta timp cât eu sunt în viață și alături de familia mea”, a spus Dorian Popa într-un interviu pentru click.ro.

Proprietăți imobiliare: o vilă în Domnești evaluată la aproape 500.000 euro, o garsonieră în București și ansamblul rezidențial Hâțz Residence care la momentul redactării articolului se află în faza de proiect.

Onorariul lui Dorian Popa pentru o apariție la un eveniment unde să cânte și să facă ce știe el mai bine, entertainment, se ridică la mii bune de euro iar veniturile lunare ale acestuia din canalul de Youtube depăseșc 10-15.000 euro, fără contractele de sponsorizare. Veniturile din magazinul online de merch sunt necunoscute dar cu siguranță vânzările merg foarte bine ținând cont de succesul artistului. Doar aruncând o privire peste toate aceste date, este clar că veniturile lui însumează zeci de mii de euro lunar iar averea lui Dorian Popa este de cel puțin câteva milioane de euro în acest moment și va avea probabil parte de o creștere substanțială odată cu terminarea ansamblului de locuințe pe care artistul îl pregătește.

Post Your Thoughts